Стимулятор плодоутворення Зав'язь універсальний Чарівна грядка Україна
Універсальний препарат для стимулювання росту Зав'язь використовується для овочевих та плодових культур відкритого та закритого грунту, з метою збільшення плодоутворення, прискорення росту та дозрівання плодів. Основною діючою речовиною у складі препарату є натрієві солі гіберелінових кислот, дія яких активізує обмін речовин культур, при цьому знижується скидання квіток та молодих зав'язей. Зав'язь також містить компоненти, які живлять і посилюють плоди, що ростуть, що ще більше посилює ефективність препарату. Універсальний стимулятор росту Зав'язь підвищує імунітет рослин, їх стійкість до захворювань та несприятливих погодних умов. Насправді спостерігалися випадки, коли не запліднені зав'язі починали зростати, утворюючи плоди, які мають насіння. Такі плоди відрізняються від звичайних, великими розмірами та покращеними смаковими якостями. Засіб ефективно використовується для томатів, баклажанів, перцю, огірків, картоплі, капусти, квасолі, гороху, винограду, смородини, малини, суниці, груші, вишні, сливи, яблуні.
Переваги препарату Зав'язь
- Засіб суттєво збільшує врожайність до 30-40% та зменшує опадіння зав'язей
- Препарат сумісний з іншими стимуляторами росту та добривами
- Зав'язь не здійснює шкідливого впливу на рослини та корисних комах
- Стимулятор росту підвищує імунітет рослин, їх стійкість до захворювань та несприятливих погодних умов
- Даний препарат забезпечує зав'язування плодів при спеці та холоді, посусі та дощах, за відсутності запилюючих комах
- Можливість використання засобу як для відкритого грунту так і для теплиць
Інструкція, спосіб застосування, склад, дозування та норма витрати стимулятора росту Зав'язь універсальна 20 г
Культура та норма витрати препарату:
Культура |
Норма витрати |
Період застосування |
Кількість обробок |
Томати відкритого і захищеного грунту |
20 гр /10 л води |
обприскування рослин до початку цвітіння 1, 2 і 3 кистей |
3 |
Баклажан, перець солодкий |
20 гр /10 л води |
у фазі початку бутонізації і початку цвітіння |
2 |
Огірки відкритого та захищеного грунту |
20 гр /10 л води |
у фазі початку цвітіння при появі одиничних квіток і масового цвітіння |
2 |
Капуста |
20 гр /14 л води |
у фазі 6-8 листків, початку зав'язування качана |
2 |
Картопля |
20 гр /20 л води |
на початку фази масового цвітіння і через 7 днів після першої обробки |
2 |
Квасоля |
20 гр /14 л води |
у фазах бутонізації і початку цвітіння |
2 |
Горох овочевий |
20 гр /30 л води |
у фазах бутонізації і початку цвітіння |
2 |
Виноград |
20 гр /10 л води |
обприскування в кінці цвітіння |
1 |
Смородина чорна і червона, малина |
20 гр /10 л води |
у фазах бутонізації та зелених зав'язей |
2 |
Груша, вишня, слива, яблуня |
20 гр /10 л води |
у фазі масового цвітіння та повторно після опадіння пелюсток |
2 |