17 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Базилік лимонний називають царською травою. Він має дуже приємний аромат та ніжний смак, тому його додають до складу різних страв і він поступово змінює смак страви. Спочатку надаючи легкої гіркоти, а потім страва набуває солодкуватий присмак. Базилік також використовують для ароматизації ковбас, консервованих продуктів, копчення. Як пряність базилік широко використовують як у свіжому, так і в сухому вигляді.
Сіяти насіння можна наприкінці квітня – на початку травня. Борозни робіть неглибокі, всього 1 см, проте відстань між ними повинна бути не менше 25 см. Коли з'являться перші сходи, прорідіть паростки. Коли з'являться всі сходи повністю, можна зробити друге проріджування. Догляд передбачає рясний полив, а також регулярне прополювання.
Додаткові характеристики | |
---|---|
Вага | 0.001 г |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Основні | |
Виробник | Hem Zaden |
Країна виробник | Голландія |
Тривалість життя | Однорічні |
Користувацькі характеристики | |
Особливості | Высокоароматный сорт |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Базилік |
Ґатунок/Гібрид | Лимонний |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | False |
Группа спелости | Ранньостигла |
Колір плоду | Зелений |
Репродукція | 1-я |
Максимальна температура зберігання | 30 |
Термін зберігання | 36 |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Травень, Квітень |
Строки дозрівання | 70 |
Висота рослин | Низькорослі |
Стійкість до вилягання | True |