21 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Високоефективний фунгіцид, використовують для захисту широкого спектру плодових, овочевих і квіткових культур від борошнистої роси, парші, антракнозу, оїдіуму, фітофторозу та інших поширених захворювань. Застосовується на таких культурах як смородина, агрус, яблуня, груша, айва, виноград, клен, троянда. Також даний препарат має корисну дію- знищення рослиноїдних кліщів. Фунгіцид має тривалий період захисної дії до 14 днів, при цьому не накопичується в плодах і ягодах.
Культура та норма витрати препарату:
Культура | Захворювання | Норма витрати препарату | Спосіб обробки | Строк очікування (кратність обробок) |
Смородина чорна | Американська борошниста роса | 20-30 г на 10 л води | Обприскування в період вегетації | 1 (1-3) |
Агрус | Американська борошниста роса | 20-30 г на 10 л води | Обприскування в період вегетації | 1 (1-6) |
Яблуня, груша, айва | Борошниста роса, парша | 30-80 г на 10 л води | Обприскування в період вегетації | 1 (1-6) |
Виноград | Оїдіум | 30-50 г на 10 л води | Обприскування в період вегетації | 1 (4-6) |
Клен | Борошниста роса | 30-40 г на 10 л води | Обприскування в період вегетації | 1 (5) |
Троянда | Борошниста роса | 20-30 г на 10 л води | Обприскування в період вегетації 0,3%-ним розчином | 1 (2-40) |
Основні | |
---|---|
Характер дії пестициду | Суцільного |
Препаративна форма | Порошок |
Хімічний склад | Неорганічні |
Захворювання рослини | Кіла, Чорна ніжка, Парша, Американська борошниста роса, Борошниста роса |
Мінімальна температура ефективної дії | 18 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 28 град. |
Вміст діючої речовини | Сірка колоидная, монокалійфосфат |
Виробник | Proventus |
Країна виробник | Україна |
Оброблювані культури. | Виноград, Крыжовник, Роза, Яблуня, Груша, Смородина |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 0.08 кг |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | -15 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Тип впливу на організм | Контактні |
Оброблювані культури | Капуста, буряк, огірок, диня, кавун, квіти, смородина, яблуня, груша, айва, виноград, картопля |
Особливості | Виступає в якості добрива |