1 383 ₴/л
Показати оптові ціниОсновною сферою застосування бактерицидного біопрепарату Казумін є лікування бактеріозів, викликаних такими бактеріями, як Erwinia, Pseudomonas, Xantomonas. Даний препарат застосовується до 3-х разів у період вегетації з інтервалом між обробками – 7-14 днів. У складі даного біопрепарату міститься продукт ферментації гриба Streptomyces kasugaensis, який має системну дію і пригнічує ріст багатьох мікроорганізмів. Надходячи до осередків захворювання, препарат впливає на процес розподілу бактеріальних клітин, порушуючи синтез білків і РНК. Це, у свою чергу, призводить до припинення росту і розмноження бактерій. Фунгіцид біологічного походження має мінімальний період очікування до збору врожаю та не виявляє фітотоксичності. Бактерицидний препарат Козумін забезпечує ефективний біологічний захист для яблуні, томатів, рису, капусти від бактеріального опіку, бактеріальної плямистості, мокрої гнилі плодів, пірикуляріозу, слизового та судинного бактеріозу.
Культури та норми внесення робочого розчину:
Культура |
Хвороби |
Нормы внесення, л/га |
Спосіб та час обробки |
Кратніость обробок |
Строк останньої обробки (днів до збирання врожаю) |
Яблуня |
Бактеріальний опік |
3.0-4.0 |
Обприскування в період вегетації |
3 |
- |
Томати |
Бактеріальні захворювання: |
1.5 |
Обприскування в період вегетації |
3 |
- |
Рис |
Пірикуляріоз, бактеріальні захворювання |
1.0-1.5 |
Обприскування в період вегетації |
3 |
- |
Капуста |
Слизовий та судинний бактеріоз, бактеріальна плямистість |
1.5-3.0 |
Обприскування в період вегетації |
3 |
- |
Особливості застосування в садівництві:
Особливості застосування в овочівництві:
Основні | |
---|---|
Характер дії пестициду | Виборчого |
Хімічний склад | Органічні |
Захворювання рослини | Пірікуляріоз, Бактеріози, Бактеріальна плямистість |
Мінімальна температура ефективної дії | 5 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 30 град. |
Вміст діючої речовини | Продукт ферментації гриба Streptomyces kasugaensis 20 г/л |
Виробник | Sumi Agro |
Країна виробник | Україна |
Оброблювані культури. | Помідор |
Упаковка | |
Об`єм | 1 л |
Зберігання | |
Термін зберігання | 24 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Препаративна форма | Водорозчинний концентрат |
Особливості | Біологічний препарат |
Оброблювані культури | Яблуня, томат, рис, капуста |