564 ₴
Показати оптові ціниБуряк столовий Єгипетський відноситься до сортів раннього терміну дозрівання (ранньостиглий). Період від повних сходів до технічної стиглості 94-121 день. Врожайність складає 3.1-8.3 кг/м². Рекомендується використовувати для осінньо-зимового споживання. Сорт відносно стійкий до посухи. Цінується за стійкість до квітучості. Коренеплід плоский, з потовщеним осьовим корінцем, висотою 6-8 см., Діаметром 6.5-12.5 см., масою 322-526 г. Голівка маленька. Коренеплід занурений у грунт на 1/2 висоти та більше. Забарвлення шкірки темно-червоне, м'якоть рожево-червона, іноді з фіолетовим відтінком, грубувата, соковита. Буряк придатний всім видів домашньої кулінарії. Завдяки тому, що сорт не схильний до стеблування, можливе використання для підзимових посівів.
Норма висіву для відкритого грунту на 10 м: 10-12 г. Глибина посіву 3-4 см. Висаджувати цей сорт потрібно з міжряддями 40 -70 см. Поглиблювати не більше ніж на 3 см. Найсприятливіша температура для дозрівання коренеплоду від 15° до 20°С. Буряк любить вологість та світло – це теж потрібно враховувати при посадці. Своєчасний полив, розпушування грунту, мульчування та підживлення лише підвищать врожайність. Буряк Єгипетський дає прекрасний урожай, він холодостійкий, дуже добре зберігається і транспортується.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Буряк |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Єгипетська плоска |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 400 г |
Виробник | GSN-semences |
Країна виробник | Франція |
Вага упаковки | 500 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 110 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 95 % |
Упаковка | |
Вага | 500 г |
Упаковка | жерстяна банка |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Основні | |
Колір плоду | рожево-червоний, фіолетовий |
Особливості | |
Особливості | морозостійкий, посухостійкий |