11 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Прекрасний сорт для вирощування у відкритому грунті навесні та раннім літом. Формує округлий, насичено-фіолетовий, соковитий та щільний стеблоплід з делікатним, кремовим смаком без гіркоти. Рекомендується вирощувати через розсаду, яку висаджують у віці 30-40 днів на початку травня. Неймовірно корисна для вживання у свіжому вигляді, також підходить для приготування салатів, перших та других страв. Кольрабі містить величезну кількість вітаміну С, тому її ще називають «північним лимоном».
Сіяти насіння найкраще відразу в окремі ємності, виготовлені з торфу. Склянки вибирають невеликі - діаметром близько 6 см. Наповнивши їх зволоженим субстратом, на глибину 1 см поміщають 1 насіння. Поверхню злегка притрушують грунтом. Ємності накривають плівкою та залишають при температурі +20 градусів. Вже через 2–4 дні мають з'явитися перші сходи. У цей момент плівку потрібно зняти, а стаканчики помістити в прохолодне приміщення з гарним освітленням. Сприятлива температура для вирощування розсади кольрабі вдень становить +13...+15 градусів, а вночі - +8...+10 градусів.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Капуста Кольрабі |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Віденська синя |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 150 г |
Виробник | Садиба Центр |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень, Березень |
Строки дозрівання | 80 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 100 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 60 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 25 град. |
Особливості | |
Особливості | Розсадний тип вирощування. Висока схожість |