92 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Морква Казан F1 - середньостиглий сорт. Період від повних сходів до технічної стиглості коренеплодів становить 101-106 днів. Стабільна врожайність. Врожай придатний до тривалого зберігання. Коренеплід довгий, середньої товщини, конічної форми, середньою масою 104-189 г. Поверхня злегка ребриста. Забарвлення м'якоті помаранчеве. Гібрид має гарну лежкість, відносно сприйнятливий до білої та сірої гнилі, середнього ступеня пошкоджується морквяною мухою.
Середньостиглі сорти моркви сіють як правило у квітні або на початку травня, при цьому грунт повинен прогрітися до 8-10°C. Грунт перед посадкою варто удобрити різними натуральними речовинами, наприклад, половина відра компосту, або гною на 1 м². Насіння сіють у борозенки на глибину 1-2 см, при цьому дотримуються відстані в 20 см між рядами. Зверху шар грунту потрібно трохи ущільнити, але не поливати, щоб не утворилася скоринка. Перше проріджування сходів здійснюють після того, як у них розвинеться два перші листочки, відстань між сіянцями повинна залишатися 2-3 см. Коли з'являється друга пара листя, сіянці проривають вдруге, збільшуючи відстань між ними вдвічі. Видаляти бур'ян з ділянки слід під час проріджування. Глибина поливу грунту на ділянці повинна відповідати розміру коренеплоду, зазвичай його просочують вологою на 30 см. Полив здійснюють 1 раз на тиждень, за півтора-два місяці до збирання ділянку поливають раз на півтора тижні, а за 2-3 тижні до збирання врожаю поливи припиняють . Підживлення протягом вегетаційного періоду моркви здійснюється 2 рази. Перший раз через місяць після появи сходів, другий раз – через 2 місяці.
Основні атрибути | |
---|---|
Сорт/Гібрид | Казан F1 |
ГМО | Ні |
Виробник | Велес |
Маса плоду | 180 г |
Країна виробник | Україна |
Колір плоду | Помаранчевий |
Вага упаковки | 0.5 г |
Група стиглості | Середньостигла |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 500 г |
Зберігання | |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Термін зберігання | 36 міс |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 106 дн |
Особливості | |
Особливості | Культура стійка до захворювань |