198 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Петрушка коренева Цукрова - ранньостиглий високоврожайний кореневий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 90-100 днів. Коренеплоди конічні, із гострим кінчиком, довжиною до 30 см, діаметром 4-6 см, масою 30-60 г, сіро-білого забарвлення. М'якоть білого кольору, хороших смакових якостей. Листя та коренеплоди рослини використовуються для споживання у свіжому та сушеному вигляді. Культура цього сорту стійка до похолодання.
Перед посівом насіння петрушки можна замочити на добу у воді або в 0.2% розчині марганцівки, після чого помістити їх в марлю і пророщувати до появи білих паростків. Насіння петрушки може проростати при температурі близько 2°C. Для кореневої петрушки на грядці потрібно зробити борозенки завглибшки 1-1.5 см на відстані приблизно 50 см між рядами. Борозни потрібно рясно полити теплою водою, що відстоялася, а після того як вона повністю вбереться, проводять висів насіння. Петрушку необхідно регулярно проріджувати, при цьому видаляючи бур'яни. Полив петрушки потрібно здійснювати приблизно через день у ранковий або вечірній час.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Петрушка |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Цукрова |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 50 г |
Колір плоду | Білий |
Виробник | Велес |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 1000 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Холодостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 100 дн |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1000 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Особливості | |
Особливості | Високоврожайний сорт формує великі коренеплоди |