48 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Середньостиглий сорт буряка Бордо, виведений у Франції, має термін повного дозрівання 110-115 діб, в залежності від кліматичних умов. Рослина формує коренеплоди округлої форми, середньою масою від 150 до 500 г, насиченого яскраво-бордового забарвлення з незначними волокнистими світлими прожилками. М'якоть плоду соковита, має солодкий смак. Плоди буряків Бордо формуються різних розмірів, схильні до переростання, під час дозрівання накопичують значну кількість цукру та вітамінів. Буряк Бордо має гарну лежкість і стійкість до основних грибкових захворювань культур даного виду. Сорт добре зберігається, його вживають у свіжому, тушкованому, запеченому та вареному вигляді.
Для отримання раннього врожаю буряків, до посіву варто приступати в другій половині квітня. При вирощуванні буряків на зиму терміни посіву переносять на кінець травня. Буряк Бордо належить до холодостійких культур та витримує приморозки до -2-4°C. Насіння проростає при температурі +6-8°C, а оптимальна температура для росту рослин становить +15-25°C. Насіння садять на глибину 1-3 см, при цьому верхній шар ґрунту слід ущільнити. Висаджувати буряк Бордо потрібно рядовим способом, при цьому відстань між рядами повинна становити 35 см. У період сходів рослина досить вимоглива до вологи. Для гарного врожаю саджанці потребують своєчасного проріджування у фазі 3-4 справжніх листків. Перше добриво необхідно провести під час активного нарощування листової маси. Для вирощування буряків даного сорту чудово підходить супіщана родюча земля.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Буряк |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Бордо |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 350 г |
Колір плоду | Бордовий |
Виробник | GSN-semences |
Країна виробник | Франція |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень, Березень |
Строки дозрівання | 115 дн |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 20 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 60 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Особливості | |
Особливості | Культура цього сорту стійка до грибкових захворювань |