200 ₴/л
190 ₴/л
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Добриво комплексної дії гумат калію використовується для підживлення будь-яких культур протягом всього вегетаційного періоду. Органічне добриво зі стимулювальним ефектом на основі гумінових і фульво-кислот відрізняється унікальним складом, широким спектром дії та повним набором елементів живлення (NPK), і мікроелементів (K, P, Fe, Mg, Mn, B, Cu, Zn), які ідеально підходять для позакореневої обробки плодово-ягідних, овочевих, баштанних, зернових, олійних, бобових, технічних, квітково-декоративних, трав'яних покриттів газонів та спортивних кортів. Гумат калію сприяє укріпленню імунітету, підвищенню врожайності культур та покращенню їх якості, відновлює родючість виснажених земель, крім того, гумати значно підвищують ефективність інших мінеральних добрив, стимулюють фотосинтез, збільшують масу наземної частини рослини та кореневої системи. Екологічне добриво гумат калію використовують для обробки пшениці, жита, проса, кукурудзи, гречки, соняшника, люцерни, буряків, томатів, огірків, картоплі, капусти, цибулі, яблуні, вишні, сливи, винограду, кавунів.
Культура | Норма витрати | Обробка в період вегетації |
Озима та яра пшениця | 1 л/га | 2-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу кущіння - початку виходу в трубку; 2-а у фазу цвітіння - початку молочної стиглості |
Озиме жито | ||
Озимий та ярий ячмінь | ||
Тритикале озиме | ||
Овес | ||
Сорго | 2-а у фазу викидання волоті - цвітіння | |
Просо | ||
Кукурудза на зерно | 1 л/га | 2-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу сходів, появи 3-5-ти листків; 2-я через 20 днів після першого |
Кукурудза на силос | 2-а і 3-я з інтервалом в 10-15 днів | |
Гречка | 1 л/га | 2-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу галуження - початку бутонізації; 2-а через 10-14 днів після попереднього |
Горох | 1-2 л/га | 3-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу сходів - 3-5-ти листків; 2-а у фазу 5-6-ти листків — бутонізація; 3-я в фазу цвітіння |
Конюшина | 3-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу появи сходів; 2-а у фазу відростання рослин; 3-я в фазу стеблування | |
Люцерна | 3-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу сходів, відростання рослин; 2-а у фазу стеблування; 3-я в фазу бутонізації | |
Вико-вівсяна суміш | 1-2 л/га | 2-а і 3-я з інтервалом в 15 днів |
Соняшник | 1-2 л/га | 3-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу сходів; 2-а 3-4-х пар справжніх листків і 3-я з інтервалом в 10-15 днів |
Соя | 3-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу сходів - освіти першого трійчастого листка; 2-а у фазу стеблування - початку бутонізації; 3-я в фазу початку цвітіння | |
Цукрові буряки | 1 л/га | 2-х кратна обробка рослин у період вегетації: 1-а у фазу появи сходів - 2-3-х пар справжніх листків; 2-а у фазу 4-х пар справжніх листків - змикання рослин у рядках |
Картопля | 0.5-1 л/га / 50 мл на 10 л води | 2-х кратна обробка посівів: 1-а у фазу появи 5-7 листків; 2-а у фазу бутонізації |
Томати | 4-х кратна обробка рослин: 1-а у фазу появи 2-4 листків; 2-а у фазу бутонізації; 3-я в фазу початку цвітіння; 4-в фазу плодоношення | |
Баклажани | ||
Кабачки, патисони | ||
Огірки | 2-а і 3-я з інтервалом в 15 днів | |
Капуста | 3-х кратна обробка рослин: 1-а через 2-3 дні після висадки розсади; 2-а у фазу листової мутовки - зав'язування качанів; 3-я через 10-12 днів після другої | |
Цибуля на сіянку | 0.5-1 л/га / 50 мл на 10 л води | 3-х кратна обробка рослин: 1-а у фазу появи 2-3 аркушів; 2 і 3-я з інтервалом 10-12 днів |
Цибуля на ріпку | ||
Цибуля на насіння | 2-х кратна обробка рослин: 1-а у фазу появи 2-3-х справжніх листків; 2-а з інтервалом в 10-15 днів | |
Морква | 0.5-1 л/га / 50 мл на 10 л води | 3-х кратна обробка рослин: 1-а у фазу сходів - освіти 1-2 справжніх листків, 2-3-я з інтервалом 10-15 днів |
Редис | 2-3-я обробка з інтервалом 8-10 днів | |
Кавуни | 0.5-1 л/га / 50 мл на 10 л води | 2-х кратна обробка рослин: 1-а у фазу 2-3 справжніх листків, 2-а у фазу "шатрика" (5-6 справжніх листків) |
Яблуня, груша, вишня, слива, айва, персик, абрикос | 2-4 л/га / 50 мл на 10 л води | 3-х кратна обробка дерев у період вегетації: 1-а-через 5-7 днів після цвітіння, 2-а на початку фізіологічного опадання зав'язей; 3-я в період інтенсивного росту плодів |
Виноград | 3-х кратна обробка: 1-а у фазу бутонізації; 2-а після цвітіння; 3-я в фазі наливу ягід |
Застосування гумату калію на сільськогосподарських культурах включає:
Для уникнення опіків рослин, обприскування краще проводити в ранковий або вечірній час, в безвітряну погоду. Зберігати при температурі від +5 °C до +30 °C в сухому, закритому приміщенні, окремо від продуктів, ліків, кормів в місцях недоступних для дітей і тварин. Термін придатності - 36 місяців. При зберіганні препарат може давати осад, перед застосуванням збовтати. Можна застосовувати в бакових сумішах з хімічними та біологічними ЗЗР, мікро- і макродобривами, але обов'язково перевірити змішуваність препарату, виконавши пробне змішування в невеликій кількості води. Добриво не містить отруйних речовин, безпечно для людей, риб, бджіл та корисних комах. При роботі з розчином, користуйтеся рукавичками, після роботи слід вимити руки та обличчя з милом. Гострі отруєння виключені. У разі попадання на шкіру - змити водою з милом, при попаданні в очі - промити великою кількістю води.
Основні | |
---|---|
Препаративна форма | Водна суспензія |
Концентрована форма добрива | Так |
Мінімальна температура ефективної дії | 5 град. |
Максимальна температура ефективної дії | 25 град. |
Виробник | Агро-захист |
Країна виробник | Україна |
Призначення | Універсальне |
Ефект добрива | Так |
Ефект подолання стресових факторів | Так |
Ефект пестициду | Ні |
Діюча речовина | Гумінові речовини, фульвокислоти, калій, фосфор |
Призначення препарату | Підвищення стресостійкості, регуляція фізіологічних процесів, зростання біомаси, збільшення плодоутворення. |
Діючі речовини | |
Фосфор | 2 % |
Калій | 3 % |
Бор | 0.3 % |
Мідь | 0.3 % |
Марганець | 0.3 % |
Цинк | 0.3 % |
Магній | 0.3 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пластикова тара |
Об`єм | 1 л |
Вага | 1 кг |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |