216 ₴
209,52 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Ранньостиглий кабачок-цукіні Світозар - теплолюбний сорт, вегетаційний період від появи масових сходів до початку дозрівання складає 45-50 днів. Рослина кущова, компактна, переважно з жіночими квітками. Листя сильно розсічене, зелене з жовтими плямами. Плід циліндричної форми, довжиною 27-30 см, середньою масою 400-600 г, золотисто-жовтого забарвлення. Шкірка тонка, м'якоть біла, соковита, жовтого кольору з ніжним напівсолодким смаком. Сорт має тривалий період плодоношення, стійкий до борошнистої роси. Збирання врожаю триває до перших заморозків. Кабачки сорту Світозар використовуються для консервування та в домашній кулінарії.
Для посіву насіння кабачка цукіні Світозар вибирають теплу добре освітлену ділянку. Посів розпочинають у третій декаді квітня - першій декаді травня залежно від зони вирощування. Спосіб посіву - широкорядний за схемою 90х90 см. Насіння садять у зволожений грунт, прогрітий до температури +15°C. У лунки глибиною 5 - 6 см см засипають по жмені перегною, перемішаного з невеликою кількістю золи. Потім лунки поливають відстояною водою кімнатної температури і кладуть у них по 2-3 насінини. Коли сходи проростуть, слабкі паростки потрібно видалити. Протягом періоду вегетації кабачки необхідно регулярно поливати, не допускаючи пересихання грунту та утворення кірки, а також своєчасно видаляти бур'яни.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кабачок |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Світозар |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 500 г |
Колір плоду | Жовтий |
Виробник | Велес |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень, Червень |
Строки дозрівання | 50 дн |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 500 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Особливості | |
Особливості | Сорт стійкий до борошнистої роси |