216 ₴
205,20 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Надранній кущовий сорт кабачка Б'янка має термін дозрівання 38-41 днів від сходів до початку плодоношення. Сорт невибагливий у догляді, відрізняється високою врожайністю та стійкістю до основних захворювань гарбузових. Рослина формує плоди подовжено-циліндричної форми, світло-зеленого забарвлення, середня маса товарного плоду становить від 0.3-0.5 кг, довжина - 20-25 см. М'якоть кабачка біла, ніжна, середньої щільності. Кабачки сорту Б'янка чудово підходять для консервування та переробки.
Кабачки садять у грунт наприкінці травня чи на початку червня, коли мине загроза зворотних заморозків. Для посадки кабачків вибирають відкриті сонячні ділянки, захищені від протягів. На землях, де росли гарбузові, кабачки не можна вирощувати щонайменше три роки, оскільки занадто високий ризик захворювання рослин. Лунки для кабачків розташуйте в кілька рядів. Між рядами дотримуйтесь відстані у 70 см, між сусідніми лунками в одному ряду – 60 см. У кожну лунку насипте суміш перегною та золи, посадіть сіянці, поглиблюючи їх по сім'ядольне листя, присипте землею і злегка утрамбуйте. Поливайте кабачки рясно, щодня увечері. Коли кабачки виростуть настільки, що листя перекриє доступ до землі – скоротите полив до 1 разу на 3-4 дні. Під час цвітіння поливаємо двічі на тиждень, не допускаючи пересихання. А під час плодоношення поливаємо один раз на тиждень, оскільки при надлишку вологи лежкість плодів у рази знижується і вони можуть загнити ще на гілці. Розпушування грунту необхідно поєднувати з поливами. Розпушуємо акуратно, щоб не пошкодити кореневу систему.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кабачок |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Б'янка |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 400 г |
Колір плоду | Салатовий |
Виробник | Велес |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень, Червень |
Строки дозрівання | 40 дн |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 500 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Особливості | |
Особливості | Сорт стійкий до основних захворювань гарбузових |