216 ₴
209,52 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Швидкостиглий сорт кабачка Золотинка підходить для вирощування як у теплицях, так і в закритому грунті, збирання врожаю можна розпочинати вже через 47-50 днів з моменту посадки. Перевагами даного сорту є висока врожайність яскраво-жовтими плодами, які не втрачають товарних якостей впродовж тривалого часу. Кабачок Золотинка є кущовою та компактною рослиною, випускати невеликі плеті воно починає лише у другій половині свого розвитку. Але це абсолютно не впливає на кількість плодів, що утворюються. З одного куща можна зібрати до 15 яскраво-жовтих кабачок. Кабачок Золотинка формує плоди яскраво-жовтого кольору, довжиною до 15 см та вагою до 0.5 кг, шкірка у них щільна та гладка. Завдяки невеликим розмірам кабачки даного сорту з успіхом можуть використовуватися для консервування, при цьому плоди зберігають щільність. М'якоть плоду солодкувата і хрумка, за смаком нагадує огірок. Вміст сухих речовин у цих кабачках становить до 8%, а цукру – до 4%. Даний сорт ідеально підійде для дитячого харчування, а також різноманітних кулінарних страв.
Для посадки кабачка сорту Золотинка місце висадки має бути сонячним, а грунт родючим або нейтральним. Із попередників найкращими будуть цибуля, ранні овочі, картопля та інші коренеплоди. Посів насіння у грунт можна проводити одразу після весняних заморозків наприкінці травня. Варто заздалегідь підготувати лунки глибиною 5-7 см. У якості підживлення засипте у них по жмені перегною, перемішаного з невеликою кількістю золи. Полийте лунки і покладіть у них по 2-3 насінини. Оптимальна відстань між лунками має бути приблизно 60 см. У кожну лунку можна садити кілька насіння. Після появи перших справжніх листків слабкі сходи можна видалити. Протягом періоду вегетації кабачки необхідно регулярно поливати, не допускаючи пересихання грунту та утворення кірки, а також своєчасно видаляти бур'яни. Оптимальною для розвитку плодів є температура в межах +18...+22°C. При вирощуванні кабачків в умовах відкритого грунту залишки пелюстків, які знаходяться на вінчику молодих зав'язей, рекомендується видаляти, оскільки під дією потрапляючої вологи, вони можуть стати джерелом гнилі на плодах.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кабачок |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Золотинка |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 400 г |
Колір плоду | Золотистий |
Виробник | Велес |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 500 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень, Червень |
Строки дозрівання | 50 дн |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 500 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Особливості | |
Особливості | Плоди невеликого розміру та яскраво-жовтого забарвлення прекрасно підходять для консервації |