39 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Паростки мають гострий смак із тонким ароматом. У мікрозелені японської капусти багато аскорбінової кислоти, рутину та вітаміну C і P. Завдяки вітаміну А, вона поліпшується зір і здоров'я шкіри. Мізуна запобігає старінню стінок кровоносних судин, допомагає виводити солі важких металів і сприяє регенерації кісткової тканини. Мікрозелень Місту стимулює апетит і кровообіг. Японську капусту використовують у свіжому вигляді в м'ясних і рибних стравах, овочевих салатах і закусках.
Вирощування в ґрунті:
Вирощування без ґрунту:
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Мікрозелень |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Зелений |
Виробник | SeedEra |
Країна виробник | Україна |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Карликові |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки посіву | Березень, Квітень, Травень, Червень, Вересень, Жовтень, Листопад |
Строки дозрівання | 10 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 99 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 10 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |