11 ₴
10,67 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Порошок від гризунів Крисін представляє собою ампулу з порошком чорного кольору, який має легкий часниковий аромат і призначений для приготування принади, з метою знищення щурів і мишей. Засіб придатний для застосування на складах нехарчового призначення, на промислових об'єктах, у незабудованих частинах населених пунктів, а також на відкритих ділянках, що примикають до будівель населеного пункту. Даний засіб містить високу концентрацію (80%) діючої речовини - фосфіда цинку. При попаданні принади на основі фосфіду цинку в організм, відбувається його розкладання в шлунку з утворенням високотоксичного фосфористого водню, що має вибіркову токсичність. У проміжку від декількох годин до 2-3-х днів настає загибель гризунів. На відміну від готових принад препарат можна застосувати з будь-яким видом їжі, який приваблює тих чи інших шкідників запасів.
Вміст однієї ампули 3 г перемішати з 0.5 кг насіння і додати чайну ложку олії. Так само, як основа принади, підійде крихта білого хліба. Для щурів порошок можна змішати з рибою, сиром, м'ясом чи салом. Приготування та розкидання принад повинно проводитися лише за наявності таких засобів захисту як рукавички та респіратор, оскільки препарат токсичний для людини. Готову принаду слід розкладати порціями по 10-15 г на підкладки з паперу або в спеціальні пластикові контейнери в місцях проживання і пересування шкідників. Застосування принад забороняється у житлових приміщеннях, лікувальних та дитячих установах, а також на підприємствах із зберігання та переробки харчових продуктів та на підприємствах громадського харчування. Застосовувати принади з фосфідом цинку у складах із зерном, що зберігається насипом, не дозволяється.
Основні | |
---|---|
Виробник | Украгро |
Країна виробник | Україна |
Вид шкідника | Щури, Миші, Гризуни |
Тип засобу | Порошок |
Принцип дії | Хімічний |
Застосування | На відкритому повітрі або всередині приміщення |
Габаритні розміри | |
Вага | 3 г |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Засіб для самостійного приготування принади |