755 ₴
Показати оптові ціниРанньостиглий (термін дозрівання 90–110 днів) гібрид столового буряка Пабло призначений для весняного та осіннього вирощування коренеплодів округлої форми. Даний гібрид формує плоди вагою 220–450 г, з темно-бордовим забарвленням, рівною поверхнею та компактним розміром. Буряк з насиченою темно-червоною серцевиною, внутрішня частина без прожилок, соковита і з щільною текстурою. Урожайність культури становить 6.5–7.5 кг/м². Сорт стійкий до утворення стрілок і ураження церкоспорозом. Коренеплоди Пабло підходять для тривалого зберігання і переробки, вживання у свіжому вигляді та приготування страв.
Висівається гібрид Пабло безпосередньо в ґрунт під зиму, ранньою весною або наприкінці осені. Насіння проростає при температурі +6°C..+8°C, при цьому розвинена культура здатна витримувати заморозки -2°C..-4°C. Для оптимального розвитку рослини необхідна температура +15°C..+25°C. Глибина загортання насіння в ґрунт 1–3 см, ґрунт зверху посіву потрібно трохи ущільнити. У період сходів рослина досить вимоглива до вологи. Буряк необхідно прорідити у фазі 3-4 справжніх листків. Оптимальна густота стояння рослин — 50–60 шт./м². Для рясного врожаю буряк рекомендується вирощувати на супіщаному родючому ґрунті.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Буряк |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Пабло |
Рік врожаю | 2024 |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 400 г |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Bejo Zaden |
Країна виробник | Голландія |
Насіння в упаковці | 10000 шт. |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки посіву | Листопад, Березень |
Строки дозрівання | 110 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Маса 1000 насінин | 8.864 г |
Схожість | 99 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Зберігання | |
Термін зберігання | 60 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 20 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Сорт стійкий до утворення стрілок і ураження церкозом |