31,70 ₴
30,75 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Ранній (вегетаційний період 115-120 днів) гібрид солодкого перцю Сіндерелла F1 відзначається стійкістю до різних погодних умов та легкістю у вирощуванні. Плоди однорідні, насиченого червоного кольору з товстими соковитими стінками. Довжина плода становить 8,5 см, діаметр — 8 см, а середня вага — 190-200 г. Гібрид призначений для споживання у свіжому вигляді та для переробки.
Висівають насіння на розсаду у торф'яні горщики або касети. У підготовлений вологий субстрат посадковий матеріал розміщують на глибину 0,5–1 см. Потім ємності з сіянцями накривають плівкою, створюючи мікроклімат і підтримуючи теплу температуру, до появи сходів. Температурний режим підтримують на рівні +25°C-27°C. Пікіровку розсади проводять у фазі 1-2 справжніх листків. Саджанці розміщують у добре освітленому місці. Коли висота культури досягає 20 см, її висаджують у відкритий ґрунт разом із земляною грудкою на добре освітлену та прогріту ділянку, як правило, наприкінці травня (при мінімальній загрозі нічних заморозків). Схема посадки перцю: 60-40×35 см.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Синдерела F1 |
Рік врожаю | 2024 |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 200 г |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | NongWoo Bio |
Країна виробник | Південна Корея |
Насіння в упаковці | 8 шт. |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Березень, Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 115 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 99 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Зберігання | |
Термін зберігання | 48 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 20 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Гібрид стійкий до тобамовирусів і вірусу бронзової плямистості |