11,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Ранній (термін дозрівання — 95 днів від висадки розсади) високоврожайний сорт солодкого перцю Асті Ред блочного типу, кубоподібної форми, призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Рослина формує плоди масою 200–250 г, з товщиною стінки 7–9 мм. У технічній стиглості — зеленого кольору, а в біологічній — насичено-червоного. Солодкий перець Асті Ред цінується за відмінні смакові якості та дружнє дозрівання плодів. Сорт стійкий до хвороб.
Як правило, перець вирощують розсадним способом, найкращим варіантом буде посів у торф’яні горщики або касети. У підготовлений зволожений субстрат насіння заглиблюють на 0.5–1 см. Після цього ємності з сіянцями накривають плівкою або склом до появи сходів. Температурний режим підтримують на рівні +25℃-27℃. Після появи сходів, приблизно через 5–7 днів, температуру знижують до +13℃-15℃ вдень і +7℃-11℃ вночі, щоб уникнути витягування розсади. Пікірування сіянців проводять у фазі 1-2 справжніх листків. Розсаду потрібно розміщувати в добре освітленому місці. Коли молоді рослини досягнуть висоти близько 20 см, їх висаджують у відкритий ґрунт, зазвичай на початку травня (за мінімального ризику нічних похолодань). Схема посадки перцю: 60-40х35 см.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Перець |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Асти Ред |
Рік врожаю | 2024 |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 130 г |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Anseme |
Країна виробник | Італія |
Вага упаковки | 0.2 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 95 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 100 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.2 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 48 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 20 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Сорт стійкий до хвороб |