7 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Середньоранній бджолозапильний гібрид. Рослини інтенсивного зростання, формують квітки переважно жіночого типу. Плоди красивої циліндричної форми, не товстіють, не деформуються, насіннєва камера невелика. Смакові якості відмінні. Забарвлення плодів зелене, блискуче. Призначений для засолювання і консервування. Переносить нетривалі похолодання. Відрізняється стійкістю до борошнистої роси.
Посадка огірків проводиться тільки після того, як грунт прогріється до +14-16°C і відсутня загроза заморозків. Розсаду можна висаджувати у відкритий грунт дещо раніше, але для цього необхідно передбачити плівкові укриття. При посадці огірків слід пам'ятати, що сама розсада повинна мати 2-3 листочка і бути 2-3 тижневою. При цьому норма висіву насіння знаходиться у прямій залежності від типу грунту та способу посіву. При цьому можливий як однорядний, так і стрічковий посів огірків. Глибина висіву насіння на легких грунтах — 3-4 см, на важких – 2-3 см.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 0.001 г |
Основні атрибути | |
Виробник | GL Seeds |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Огірок |
Сорт/Гібрид | Одіс F1 |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньорання |
Маса плоду | 130 г |
Колір плоду | Зелений |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Вологість | 70 % |
Репродукція | 1-я |
Маса 1000 насінин | 36 г |
Зберігання | |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Мінімальна температура зберігання | 10 град. |
Термін зберігання | 36 міс |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Травень, Червень, Квітень |
Строки дозрівання | 50 дн |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Висота рослин | Середньорослі |
Стійкість до вилягання | Так |
Характеристики розсади | |
Кількість листів | 7-9 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Паперова пачка |
Вік розсади | 35-45 днів |
Особливості | Бджолозапильний гібрид |