12 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Коріандр дуже популярний і широко використовується в кулінарії. Листя додають у салати. Використовують як лікарську і ароматичну рослину і як сировина для виготовлення косметичних препаратів. Особливо цінується сухе насіння. Крім того, коріандр розводять як вишукану декоративну рослину. Насіння використовують як кулінарну приправу.
Насіння починає проростати при температурі від +6°С, тому висівають коріандр рано навесні. Сходи витримують зниження температури до 10°С морозу, а рослини з наявністю 6-8 молодих листків до -16° - 18°С. Вегетаційний період становить 110 – 115 днів. Сходи з'являються через 2 – 3 тижні після посіву.
Додаткові характеристики | |
---|---|
Вага | 2 г |
Упаковка | Пакет |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Укриття на зиму | Не вимагає укриття |
Основні | |
Виробник | Hem Zaden |
Країна виробник | Голландія |
Колір | Зелений |
Тривалість життя | Однорічні |
Відношення до світла | Світлолюбні |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
Рід рослини | Коріандр |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Високоврожайний сорт |