30 ₴
28,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Популярний високопродуктивний середньостиглий (90-115 днів) сорт. Цибулини округло-плоскі, великі, масою до 300 г, з золотисто-жовтою лускою. Луски соковиті, ніжні, білі, середньої щільності, напівгострого смаку.
Може вирощуватися з насіння в однорічній культурі, а також з сівка. Цибулю слід вирощувати на родючих, добре оброблених, легких, що мають нейтральну реакцію ґрунтах. Але не можна вирощувати на одному місці частіше ніж один раз на шість років. Хороші попередники – томати, цвітна капуста, огірки. У відкритий ґрунт висівають якомога раніше, на глибину 1 см. Висаджують зазвичай однорядковим способом, залишаючи міжряддя 40 см і в ряді 4-6 см. Можна використовувати для посадки стрічковий багаторядковий посів з міжряддями 20 см. У цьому випадку середній ряд 3 рядкової стрічки використовують на перо. Звільнена площа дозволить сформувати більшу цибулину. Глибина посадки регулюється крупністю арбажейки. Висаджують її так, щоб «хвостик» не був засипаний ґрунтом. При сухій погоді проводять довсхідний полив або до посадки борозни поливають з лійки струйно.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 0.01 г |
Основні атрибути | |
Виробник | GL Seeds |
Країна виробник | Україна |
Культура | Цибуля |
Сорт/Гібрид | Марковський |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньостигла |
Маса плоду | 300 г |
Колір плоду | Золотистий |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 99 % |
Зберігання | |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Мінімальна температура зберігання | 10 град. |
Термін зберігання | 36 міс |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Березень |
Строки дозрівання | 115 дн |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Висота рослин | Низькорослі |
Стійкість до вилягання | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Паперова пачка |
Вік розсади | 30-40 днів |
Кількість листів | 15-20 |
Тип продукції | Насіння (семена) |
Особливості | Стійкий до захворювань |