875 ₴
Показати оптові ціниВисоковрожайний сорт гарбуза з високим вмістом каротину. Плоди червоно-оранжевого кольору, сегментовані. М'якоть оранжева, щільна, з прекрасними смаковими якостями. Середня маса плоду 15-20 кг. Сорт стійкий до хвороб. Використовується для приготування соків і пюре. Лежкість плодів дуже висока.
Насіння висівають в стаканчики в кінці квітня - початку травня на глибину 1 - 2 см. Розсаду висаджують у відкритий грунт в кінці травня - початку червня, коли мине загроза заморозків, на відстані 35 - 40 см один від одного. Але можна посіяти її відразу в город в кінці травня - на ту ж глибину. Схема посіву (посадки гарбуза): у рядку 3,5 м, між рядами 3,5 м.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Руж Віф Де Тамп |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 20 г |
Колір плоду | Помаранчевий |
Виробник | service plus |
Країна виробник | Франція |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 100 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Банка |
Вага | 0.5 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Схожість | 100 |