19 ₴
18,05 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Незвичайний для нас, але дуже популярний у Франції сорт. На одній рослині утворюється до 10 невеликих (1,5-2 кг) округлих, чітко сегментованих, оранжево-червоних плодів. М'якоть гарбуза жовта, щільна, солодка, з винятковим горіховим смаком і ароматом. Висівають насіння в кінці травня. Особливістю цього дивного плоду є те, що його не потрібно чистити! Використовується для приготування супів, пирогів, пюре і запікання.
Вирощують прямим посівом насіння в грунт в кінці квітня – початку травня в борозенки з міжряддям 25-30 см. Через тиждень після сходів буряк проріджують, залишаючи між рослинами 8-10 см. Догляд полягає в регулярному поливі, прополюванні, розпушуванні і підгодівлі.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Потимаррон |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 2000 г |
Колір плоду | Помаранчевий |
Виробник | Традиція |
Країна виробник | Франція |
Насіння в упаковці | 5 шт. |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Травень, Червень |
Строки дозрівання | 100 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 0.001 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Схожість | 100 |
Особливості | Високоврожайний сорт |