

15 ₴
Показати оптові ціниСередньоранній сорт кабачка цукіні (період від повних сходів до технічної стиглості 46-57 днів). Рослина кущова. Плоди циліндричні, ребристі, темно-зелені, масою 0,5-1,2 кг. М'якоть щільна, ніжна, соковита. Смакові якості плодів хороші. Цінність сорту: висока продуктивність, пластичність, гарна транспортабельність.
Кабачки вирощують насінням або розсадою. У першому випадку їх висаджують у грунт, коли він на глибині 8-10 см прогріється до 10–12ºС. Можна орієнтуватися на початок цвітіння кульбаби. Зазвичай це відбувається в першій декаді або ближче до середини травня. На розсаду кабачки висаджують приблизно на місяць раніше.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Культура | Кабачок |
| Тип продукції | Посівний (насіння) |
| Сорт/Гібрид | Шпачок |
| Група стиглості | Ранньостигла |
| Класс семян | 1-й клас |
| ГМО | Ні |
| Маса плоду | 1200 г |
| Колір плоду | Зелений |
| Виробник | Традиція |
| Країна виробник | Україна |
| Ботанічні характеристики | |
| Тривалість життя | Однорічні |
| Висота рослин | Низькорослі |
| Холодостійкість | Ні |
| Посухостійкість | Ні |
| Стійкість до вилягання | Так |
| Агрономічні характеристики | |
| Тип вирощування | Польові |
| Строки посіву | Березень, Квітень |
| Строки дозрівання | 57 дн |
| Характеристики насіннєвого матеріалу | |
| Репродукція | 1-я |
| Упаковка | |
| Упаковка | Поліетиленовий пакет |
| Вага | 0.002 г |
| Зберігання | |
| Термін зберігання | 36 міс |
| Максимальна температура зберігання | 30 град. |
| Користувальницькі характеристики | |
| Особливості | Високоврожайний сорт |