34 ₴
32,30 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Ранньостиглий сорт моркви Амстердамська має період дозрівання 80-85 днів. Сорт підходить для вирощування у відкритому ґрунті або в укритті. Коренеплід циліндричної форми, довжиною 14-16 см, насиченого помаранчевого забарвлення. М'якоть плоду соковита, солодка, ніжна і дуже смачна, відрізняється високим вмістом каротину і невеликою серцевиною. Урожайність складає 5-7 кг/м2, даний сорт стійкий до знижених температур та розтріскування, не схильний до позелення. Морква сорту Амстердамська рекомендується для вживання у свіжому вигляді та для переробки на сік.
Моркву Амстердамську вирощують підзимовим посівом і весняним. Ранньовесняний посів проводять якомога раніше – у лютому або на початку березня у вологий грунт на глибину 1-3 см за нормою 0.12-0.6 г/м2. Відстань між рядками 20-25 см. Насіння проростає при температурі +3-5°C, оптимальною для зростання моркви вважається температура + 18-25°C. Сходи з'являються через 20-30 діб. У фазі 2-3 справжніх листків паростки потрібно проріджувати, оптимальна густота стояння - 70-140 рослин/м2. Морква досить вимоглива до зволоження ґрунту протягом періоду вегетації. Важкий, кислі та погано окультурені ґрунти непридатні для її вирощування.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Морква |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Амстердамська |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 200 г |
Колір плоду | Помаранчевий |
Виробник | GSN-semences |
Країна виробник | Франція |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Березень, Квітень |
Строки дозрівання | 70 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 10 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Сорт стійкий до розтріскування |