31,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Ранньостиглий (термін дозрівання 75–80 днів) урожайний сорт столового буряка Кіоджа вирощується у відкритому ґрунті. Рослина компактна, швидко формує коренеплоди середнього розміру з невеликими корінцями. Плоди гладенькі, округлі, темно-червоного кольору з тонкою шкіркою. М’якоть соковита, солодкувата на смак. У розрізі добре видно широкі концентричні білі кільця на червоному фоні. Буряк Киоджа використовується у свіжому вигляді, після термічної обробки. Також коренеплід чудово підходить для заквашування та як основний компонент українського борщу.
Насіння висівають безпосередньо в ґрунт під зиму, ранньою весною або на початку літа. Глибина загортання насіння становить 1–3 см, при цьому ґрунт зверху необхідно ущільнити. Сходи з’являються за температури +6–8°C. Доросла рослина витримує заморозки до -2°C..–4°C. Оптимальна температура для росту буряків становить від +15°C до +25°C. У період сходів сорту потрібна достатня кількість вологи. Посіви проріджують у фазі 3–4 справжніх листків. Оптимальна густота стояння рослин — 45–50 шт./м². Найкраща врожайність буряків досягається на супіщаних родючих ґрунтах.
У пакеті знаходиться 10 г насіння, які вирощують на площі 8-10 м².
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Буряк |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Кіоджа |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Садиба Центр |
Країна виробник | Італія |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Березень, Квітень |
Строки дозрівання | 78 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 99 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 10 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 60 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Стійкий до стрілкування |