11 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Високоврожайний середньостиглий (термін дозрівання 100–120 днів) сорт цибулі Веселка, вирощується з насіння за один сезон. Для цибулин цього виду характерна округло-плоска форма з темно-червоною забарвленістю луски. Маса однієї головки 100–120 г. У розрізі цибуля має соковиті білі луски з червоно-фіолетовим відтінком. Смак овочу напівгострий, ближче до солодкого. Яскраві червоні кільця цибулі прикрасять будь-який салат. Зібраний урожай цибулі тривалий час зберігається, зберігаючи товарний вигляд.
Цибуля вирощується з насіння в однорічній культурі, а також із сівка. Для гарного врожаю цієї культури необхідно підібрати земельну ділянку з родючим, добре обробленим, легким ґрунтом із нейтральною реакцією. Цибулю не можна вирощувати на одному місці частіше, ніж один раз на шість років. Хорошими попередниками для овочу будуть томати, цвітна капуста, огірки. У відкритий ґрунт сорт Райдуга висівають якомога раніше, на глибину 1 см. Сівок висаджують зазвичай однорядковим способом, залишаючи міжряддя 40 см і в рядку 4–6 см. За сухої погоди проводять досходовий полив або перед посадкою борозни поливають із лійки струменево.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Веселка |
Рік врожаю | 2024 |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 115 г |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Satimex |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 1 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Березень, Квітень |
Строки дозрівання | 110 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 100 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет з проваркой граней |
Вага | 1 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 20 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Лук придатний для тривалого зберігання |