11 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Популярний овоч східної кухні, який утворює великі (50-75 см) соковиті коренеплоди. Відзначається ніжним, негострим смаком. Містить багато солей кальцію, виводять надлишок води з організму людини. Крім того, містить клітковину, пектинові сполуки, вітамін C і ферменти, що сприяють травленню. Підходить свіжого споживання, кулінарії і маринування. Відмінно зберігається всю зиму.
Насіння редиски проростає при температурі 1-2 ºC, для нормального розвитку рослині необхідна температура 15-18 ºC, але не більше, оскільки занадто тепле повітря при недоліку освітлення (а в цю пору року день ще короткий) призводить лише до нарощування бадилля, в той час як коренеплід не росте і грубіє. Як тільки ґрунт відтане і прогріється, здійснюється посадка редиски в ґрунт. Зазвичай це відбувається в середині квітня, хоча в теплих районах редис ранніх сортів сіють вже в кінці березня.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 0.002 г |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основні атрибути | |
Виробник | Satimex |
Країна виробник | Німеччина |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Редька |
Сорт/Гібрид | Дайкон |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньорання |
Маса плоду | 200 г |
Колір плоду | Білий |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Зберігання | |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Термін зберігання | 36 міс |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Травень, Березень, Квітень |
Строки дозрівання | 50 дн |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Висота рослин | Низькорослі |
Стійкість до вилягання | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Висока схожість |