37,60 ₴
36,47 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Дуже ранній сорт редиски універсального призначення. При вирощуванні в закритому ґрунті період дозрівання становить 18-20 днів, у відкритому ґрунті — 20-22 дні. Коренеплід округлої форми, яскраво-червоного кольору, діаметром 4-5 см. Довго зберігає товарний вигляд. М’якоть білосніжна, щільна, хрустка, без неприємної гіркоти.
Насіння редиски проростає при температурі 1-2 °C, для нормального розвитку рослині потрібна температура 15-18 °C, але не більше, оскільки занадто тепле повітря при недостатньому освітленні (а в цю пору року день ще короткий) призводить лише до нарощування бадилля, тоді як коренеплід не розвивається і грубіє. Як тільки ґрунт відтане і прогріється, здійснюють посів редиски у ґрунт. Зазвичай, це відбувається в середині квітня, хоча в теплих районах редиску ранніх сортів висівають уже наприкінці березня.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Редис |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Рудольф |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 40 г |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Bejo Zaden |
Країна виробник | Нідерланди |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки посіву | Березень, Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 22 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 3 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 48 міс |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Максимальна температура зберігання | 20 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Стійка до розтріскування |