1,70 ₴
1,62 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Пізньостиглий (термін дозрівання 110–130 днів) гібрид капусти Рексома F1 з тривалим періодом збору врожаю. Рослина з добре розвиненою кореневою системою стійка до грибкових захворювань. Капуста формує однорідні, щільні качани округлої форми. Листя головки темно-червоного кольору з восковим нальотом. Вага плода становить 1.5–3 кг.
До посіву капусти на розсаду приступають у квітні. Насіння висівають у вологий ґрунт на глибину 0.5–1 см у ємності для розсади, дотримуючись відстані 10–20 мм. Сіянці накривають плівкою і ставлять для пророщування за температури +25 °С. Приблизно через три дні з’являються сходи. Після цього тару переносять на підвіконня та знімають укриття. Протягом тижня температуру знижують до +5–12 °С, а ще через сім днів підвищують, дотримуючись режиму +15–20 °С. Розсаді необхідний регулярний полив. У фазі 5–6 листків, через 30–45 днів після сходів, її пересаджують на постійне місце вирощування. Перед висадкою саджанці загартовують. Капуста надає перевагу вологопроникному та повітропроникному ґрунту на добре освітлених ділянках.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Капуста |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Рексома F1 |
Рік врожаю | 2024 |
Група стиглості | Пізньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 2300 г |
Колір плоду | Фіолетовий |
Виробник | Rijk Zwaan |
Країна виробник | Голландія |
Насіння в упаковці | 1 шт. |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки посіву | Квітень, Травень |
Строки дозрівання | 120 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Схожість | 100 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.006 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 36 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Гібрид не схильний до розтріскування та грибкових захворювань |