12 ₴
11,64 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 249 грн
Високоврожайний сорт пізньостиглий сорт Редька чорна довга призначений для тривалого зберігання. Рослина має довгасті коренеплоди, масою до 400 г, з чорною гладенькою шкіркою. М'якоть соковита, щільна, з гостро-солодким смаком. Редька дуже корисна. Її вітамінний склад ідеально збалансований, вона є рекордсменом за кількістю ефірних олій, органічних сполук та містить велику кількість необхідних мікроелементів – залізо, калій та магній.
Насіння редьки висівають у другій половині літа, сходи проростають при температурі 1-2 ºC, для нормального розвитку рослині необхідна температура 15-18 ºC, але не більше, тому що занадто тепле повітря при нестачі освітлення (а цієї пори року день ще короткий) призводить лише до нарощування бадилля, тоді як коренеплід не росте і грубіє. Як тільки ґрунт відтає і прогріється, здійснюється посадка редиски в ґрунт. Зазвичай це відбувається у середині квітня, хоча у теплих районах редис ранніх сортів сіють уже наприкінці березня.
Норма посіву насіння для відкритого ґрунту: 4-6 г на 10м2. Глибина посіву – 0.5-1.5 см, кількість рослин на 10 м2 – 250-330 шт.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Редька |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Зимова чорна довга |
Група стиглості | Пізньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Маса плоду | 400 г |
Колір плоду | Чорний |
Виробник | Традиція |
Країна виробник | Німеччина |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Травень, Березень, Квітень |
Строки дозрівання | 100 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 2 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 60 міс |
Максимальна температура зберігання | 25 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Сорт стійкий до несприятливих кліматичних умов |