25 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 299 грн
Крес-салат або Хренніца відрізняється - однорічна швидкозростаюча невибаглива у догляді зелень. Рослина формує велику кількість пагонів: 10-13 см завдовжки з маленькими листочками, зібраними в невелику розетку. Технічна стиглість настає на 25-30 день після масового сходу. Урожайність складає 4 кг/м2. При багаторазовому посіві через 7-20 днів можна забезпечити конвейєрне надходження свіжої зелені протягом усього року. Тоненькі стеблинки з пікантно-гострого смаку, що нагадує разом хрін, редьку та гірчицю. Культура використовується для приготування різних салатів, зелених коктейлів, як приправа для перших і других страв, містить безліч корисних компонентів, вітамінів та амінокислот.
Вирощують насіння салату прямим посівом у ґрунт, а також на підвіконнях. Їх сіють рядами, стрічковим способом, дотримуючись інтервалу між рядками 10-20 див. 8°C і легко переносять заморозки. Площа живлення одного сіянця у відкритому ґрунті близько 10 см2. Рослинам важливі регулярні поливи, оскільки нестача вологи псує смак салату, стимулюючи зростання квіткових стрілок. У домашніх умовах крес-салат можна вирощувати без ґрунту та без додаткового освітлення.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Салат |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Крес-салат |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Зелений |
Виробник | GSN-semences |
Країна виробник | Франція |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Холодостійкість | Ні |
Посухостійкість | Ні |
Стійкість до вилягання | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Строки посіву | Травень, Березень, Квітень |
Строки дозрівання | 30 дн |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | 1-я |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 10 г |
Зберігання | |
Термін зберігання | 60 міс |
Максимальна температура зберігання | 30 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Особливості | Має гострий смак |